Αντώνης Κανακησ : Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή nega talk και μίλησε στην αθηναΐδα νέγκα για όλους και για όλα.. Αξίζει να αναφέρουμε ότι χρόνια τώρα ο αντώνης κανάκης είναι λάτρης της χαλκιδικής και το καλοκαίρι του 2006, με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή, είχε βοηθήσει τους ντόπιους στη μάχη με τις φλόγες. Μετά την κόρη τους, η οποία είναι σήμερα τριών ετών, το. Τον θάνατο τον κατάλαβα όταν έχασα τον μπαμπά μου,. Ο «πειρατής» των μίντια μιλάει στην athens voice. Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από επτά χρόνια παραχώρησε ο αντώνης κανάκης.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή nega talk και μίλησε στην αθηναΐδα νέγκα για όλους και για όλα. Η σύντροφός του γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την τετάρτη το πρωί. Μετά την κόρη τους, η οποία είναι σήμερα τριών ετών, το. Όλες οι ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή showbiz. 05.06.2021 | 11:37 κανάκης παιδιά:

Bryg Olgfsazzm
Bryg Olgfsazzm from www.in.gr
Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή nega talk και μίλησε στην αθηναΐδα νέγκα για όλους και για όλα. Ο «πειρατής» των μίντια μιλάει στην athens voice. Ο αντώνης κανάκης αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε για τον πατέρα του και είπε ότι το έκανε «για να παλέψει» τον θάνατό του, λέγοντας στην εκπομπή το εξής: «είχα ελάχιστους φίλους από την τηλεόραση» ο αντώνης κανάκης αποκάλυψε όλα όσα έχει μετανιώσει, αλλά και τις σχέσεις του με άλλους παρουσιαστές. Ο αντώνης εξήγησε ότι δεν ήθελε ποτέ να έχει λογαριασμούς στα μέσα μαζικής δικτύωση ς ενώ τόσα χρόνια προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και την. Όλες οι ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή showbiz. Αξίζει να αναφέρουμε ότι χρόνια τώρα ο αντώνης κανάκης είναι λάτρης της χαλκιδικής και το καλοκαίρι του 2006, με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή, είχε βοηθήσει τους ντόπιους στη μάχη με τις φλόγες. Το πάσχα με τη σύντροφο του, επιστήμη και τα δύο παιδιά τους σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «πάσχα στην ερτ» μίλησε ο αντώνης κανάκης, ανήμερα του πάσχα.

Ο αρχηγός των ράδιο αρβύλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο αντώνης κανάκης, έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, έτσι μόλις πριν ένα μήνα έγινε γνωστό πως η σύντροφος του, η 28χρονη επιστήμη με την οποία είναι μαζί 2 χρόνια ήταν. Στην ανάρτησή του ο αντώνης κανάκης αναφέρεται στις γυναικοκτονίες που συγκλονίζουν τον τελευταίο καιρό την ελλάδα και στην κοινωνία που παράγει και ενισχύει τέτοιες συμπεριφορές. Ο «πειρατής» των μίντια μιλάει στην athens voice. Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή nega talk και μίλησε στην αθηναΐδα νέγκα για όλους και για όλα. Ο αντώνης κανάκης αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε για τον πατέρα του και είπε ότι το έκανε «για να παλέψει» τον θάνατό του, λέγοντας στην εκπομπή το εξής: Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από επτά χρόνια παραχώρησε ο αντώνης κανάκης. Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από επτά χρόνια παραχώρησε ο αντώνης κανάκης.ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή nega talk και μίλησε στην αθηναΐδα νέγκα για όλους και για όλα. Από την ηλικία των 13 ετών συμμετείχε στο πειρατικό ραδιόφωνο της θεσσαλονίκης για έξι χρόνια. Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. People & style αυτή είναι η σύντροφος του αντώνη κανάκη που περιμένει το παιδί του. Ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα αγαπούσα τόσο πολύ όσο αγαπάω τα παιδιά μου. Το πάσχα με τη σύντροφο του, επιστήμη και τα δύο παιδιά τους σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «πάσχα στην ερτ» μίλησε ο αντώνης κανάκης, ανήμερα του πάσχα.

Το συγκλονιστικό βίντεο που έφτιαξε ο αντώνης κανάκης για τον κορονοϊό! Στην ανάρτησή του ο αντώνης κανάκης αναφέρεται στις γυναικοκτονίες που συγκλονίζουν τον τελευταίο καιρό την ελλάδα και στην κοινωνία που παράγει και ενισχύει τέτοιες συμπεριφορές. Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. People & style αυτή είναι η σύντροφος του αντώνη κανάκη που περιμένει το παιδί του.

Antwnhs Kanakhs Sto Newsit H Eley8eria Toy Logoy Gia Emas Einai Adiapragmateyth
Antwnhs Kanakhs Sto Newsit H Eley8eria Toy Logoy Gia Emas Einai Adiapragmateyth from www.newsit.gr
Όλες οι ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή showbiz. Ο αντώνης κανάκης σπάνια δίνει συνεντεύξεις, όμως το φετινό πάσχα μας έκανε την έκπληξη και για πρώτη φορά μετά από χρόνια, μίλησε μέσω skype, στην εκπομπή «πάσχα στην ερτ» και αναφέρθηκε με. Σίγουρα κάτι που πολύ λίγοι γνωρίζουν, είναι το ποια είναι η σύντροφος του αντώνη κανάκη!η εξαφανισμένη γυναίκα που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, και τηρεί πολύ χαμηλό προφίλ στα μμε. Ο αντώνης κανάκης γεννήθηκε στη θεσσαλονίκη στις 17 φεβρουαρίου, το 1969. Από την ηλικία των 13 ετών συμμετείχε στο πειρατικό ραδιόφωνο της θεσσαλονίκης για έξι χρόνια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι χρόνια τώρα ο αντώνης κανάκης είναι λάτρης της χαλκιδικής και το καλοκαίρι του 2006, με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή, είχε βοηθήσει τους ντόπιους στη μάχη με τις φλόγες. Τα παιδιά του, η ροκ θεσσαλονίκη και ο χαμός του πατέρα του που δεν ξεπέρασε Ο αντώνης κανάκης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή nega talk και μίλησε στην αθηναΐδα νέγκα για όλους και για όλα.

Ο αντώνης κανάκης, έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, έτσι μόλις πριν ένα μήνα έγινε γνωστό πως η σύντροφος του, η 28χρονη επιστήμη με την οποία είναι μαζί 2 χρόνια ήταν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι χρόνια τώρα ο αντώνης κανάκης είναι λάτρης της χαλκιδικής και το καλοκαίρι του 2006, με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή, είχε βοηθήσει τους ντόπιους στη μάχη με τις φλόγες. Όταν τα απίστευτα αίσχη συμβαίνουν στη βάρδιά σου…. Η σύντροφός του γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την τετάρτη το πρωί. Μπορεί ο αντώνης κανάκης να κατάφερε να κρύψει μέχρι πρόσφατα τη σχέση του, ωστόσο όλο και περισσότερα στοιχεία της συντρόφου του βγαίνουν. Μην γράφετε ό,τι να 'ναι, μην ξεφεύγετε…. Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από επτά χρόνια παραχώρησε ο αντώνης κανάκης.ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή nega talk και μίλησε στην αθηναΐδα νέγκα για όλους και για όλα. Ο αντώνης κανάκης σπάνια δίνει συνεντεύξεις, όμως το φετινό πάσχα μας έκανε την έκπληξη και για πρώτη φορά μετά από χρόνια, μίλησε μέσω skype, στην εκπομπή «πάσχα στην ερτ» και αναφέρθηκε με. Ο «πειρατής» των μίντια μιλάει στην athens voice. Από την ηλικία των 13 ετών συμμετείχε στο πειρατικό ραδιόφωνο της θεσσαλονίκης για έξι χρόνια. Με αφορμή τις συνέπειες του κορονοϊού στην ανθρωπότητα, ο αντώνης κανάκης και η ομάδα του. Ο αντώνης κανάκης αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε για τον πατέρα του και είπε ότι το έκανε «για να παλέψει» τον θάνατό του, λέγοντας στην εκπομπή το εξής: «έγραφα τα κείμενα αυτά χωρίς να.

Η σύντροφός του γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την τετάρτη το πρωί. Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από επτά χρόνια παραχώρησε ο αντώνης κανάκης. Ο αντώνης κανάκης, έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, έτσι μόλις πριν ένα μήνα έγινε γνωστό πως η σύντροφος του, η 28χρονη επιστήμη με την οποία είναι μαζί 2 χρόνια ήταν. Αντωνησ κανακησ τηλεοραση 05.06.2021 12:29 αντώνης κανάκης: Ο αντώνης κανάκης αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε για τον πατέρα του και είπε ότι το έκανε «για να παλέψει» τον θάνατό του, λέγοντας στην εκπομπή το εξής:

O Antwnhs Kanakhs Me Magio Sta 50 Toy Xronia Diathreitai Sxedon Se E3airetikh Forma Newside Gr Newside Gr
O Antwnhs Kanakhs Me Magio Sta 50 Toy Xronia Diathreitai Sxedon Se E3airetikh Forma Newside Gr Newside Gr from www.newside.gr
Τα παιδιά του, η ροκ θεσσαλονίκη και ο χαμός του πατέρα του που δεν ξεπέρασε Τον θάνατο τον κατάλαβα όταν έχασα τον μπαμπά μου,. Ο διάσημος παρουσιαστής, αντώνης κανάκης, θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς. Το συγκλονιστικό βίντεο που έφτιαξε ο αντώνης κανάκης για τον κορονοϊό! Στην καθημερινότητά μας, άντρες δολοφονούν γυναίκες σαν να μην συμβαίνει. Με αφορμή τις συνέπειες του κορονοϊού στην ανθρωπότητα, ο αντώνης κανάκης και η ομάδα του. Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή nega talk και μίλησε στην αθηναΐδα νέγκα για όλους και για όλα. «έγραφα τα κείμενα αυτά χωρίς να.

Τον θάνατο τον κατάλαβα όταν έχασα τον μπαμπά μου,.

Όταν τα απίστευτα αίσχη συμβαίνουν στη βάρδιά σου…. Τα παιδιά, η σύζυγος, η ηλικία και η διαφόρα ηλικίας με την επιστήμη ο αντώνης κανάκης είναι από τους παρουσιαστές που δεν θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του, αλλά μόνο με την δουλειά του. Το πάσχα με τη σύντροφο του, επιστήμη και τα δύο παιδιά τους σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «πάσχα στην ερτ» μίλησε ο αντώνης κανάκης, ανήμερα του πάσχα. Όλες οι ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή showbiz. Ο «πειρατής» των μίντια μιλάει στην athens voice. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Με αφορμή τις συνέπειες του κορονοϊού στην ανθρωπότητα, ο αντώνης κανάκης και η ομάδα του. Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Ο αντώνης κανάκης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. 05.06.2021 | 11:37 κανάκης παιδιά: Ο αντώνης κανάκης αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε για τον πατέρα του και είπε ότι το έκανε «για να παλέψει» τον θάνατό του, λέγοντας στην εκπομπή το εξής: Τον θάνατο τον κατάλαβα όταν έχασα τον μπαμπά μου, πέθανα μέσα μου τότε δήλωσε ο αντώνης. Από την ηλικία των 13 ετών συμμετείχε στο πειρατικό ραδιόφωνο της θεσσαλονίκης για έξι χρόνια.